Имунофан Свещи

185.00 лв.

Съдържание: 5 ректални свещи
Активна съставка: Тимопоетин

Структурна формула: arginylalphaaspartyllysylvalyltyrosylarginine
Молекулна маса: 836 Da.

Съхранение и транспортиране: на хладно от 2 до 7 градуса

Описание

Имунофан ректални свещи е синтезиран  на базата на естествения пептиден хормон на тимусната жлеза –  тимопоетин. Препаратът съдържа активно вещество хексапептид. Съставът и последователността на аминокиселините са защитени с  патент РФ № 2062096. Обстойните  изпитвания и дългогодишният опит при употребата на препарата в най-авторитетните клиники в Русия убедително са показали, че в  момента няма аналог на Имунофан в световната медицина в качеството му на ефективен имуномодулатор.

При срив на имунната система по различни причини – огромен стрес или въздействие на химически вещества, тогава ни атакуват тежки заболявания, включително онкологични.

За да не се допусне това, трябва да се приемат препарати, които нормализират имунитета. Имунофан има широк спектър на въздействие, който се концентрира в няколко основни направления – корекция на имунната система, възстановяване баланса на окислително-възстановителните процеси в организма, деактивиране на свободните радикали и подтиска негативните лекарствени въздействия на клетъчно ниво.

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Имунофан Свещи“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X