Oxandrolone TN

195.00 лв.

Активна съставка на продукта: Оксандролон
ПроизводителTN Pharma
Произход: Съединени Американски Щати

Орален Анаболен стероид
Съдържание: 100 таблетки по 10 мг Анавар за орален прием

Описание

Анавар TN PharmaOxandrolone или познат също като АНАВАР е високо анаболен и ниско андрогенен.

Причинява значително увеличение на синтеза на протеини и подобрява азотния баланс.

Прием на Анавар TN Pharma

Анаварът на ТН Фарма от АМерика не ароматизира, няма странични ефекти свързани с естрогена, не задържа вода и не предизвиква гинекомастия.

Не повишава телесното тегло и стопява подкожни мазнини. Приема на оксандролон, обикновено е от 20 до 50 мг дневно за напреднали и наполовина при начинаещи спортисти и такива с тегло под 80 кг.

Продукта се отличава по качеството на суровината си и дори 20 мг дневно от състава му работи при всички мъже. Дозирането при жени е наполовина (до 10 мг дневно). Zob.BG препоръчва този продукт!

Приема на оксандролон, обикновено е от 30 до 60 мг дневно. Продукта на се отличава по качеството на суровината си и дори 20 мг дневно от състава му работи при всички мъже. Дозирането при жени е наполовина.

Този анаболен стероид често се комбинира със Стромба. А един от най-великите културисти за всички времена – Франк Зейн го е комбинирал с Примоболан.

Със самостоятелен прием на Анавар можете да подобрите релефа, дефиницията и твърдостта на мускулите си. Общата продължителност на цикъла е 6-8 седмици. Започнете да приемате оксандролон в доза от 20 мг на ден, разпределени в два етапа – сутрин и в ранния следобед. След седмица увеличете дозата на Anavar до 40 мг, максимум 80 мг на ден, разделена на три приема през деня.

Препоръчително е преди спирането на Анавар, два дни преди края да започнете прием на тамоксифен при доза от 10 мг на ден в продължение на 1-2 седмици, за да се възстанови естественото ниво на тестостерон.

За максимална ефективност на този препарат няма нужда да спазвате каквито и да е хранителни режими и програми. Достатъчно е да спортувате както трябва и ефекта ще дойде несъмнено!

Ефекти

Подобрява релефа и помага за стопяването на подкожните мазнини. Културистите го използват в цикли за изчистване. Ефектите и действието от приема на Anavar са много, но най-честите:

  • Увеличаване на мускулната дефиниция и твърдост
  • Увеличаване на чистата мускулна маса
  • Изгаряне на мазнини

Oxandrolone е масово използван, поради изключително ниското ниво на андрогенна активност, заедно с висок анаболен индекс.

Резултати

Придава чист и твърд вид на мускулатурата, гори мазнини и повишава силата и издържливостта.

Допълнителна информация

Орален анаболен стероид, получен от дихидротестостерон. Разработен е с целта да се раздели анаболния от андрогенния ефект и няма значима естрогенена или прогестеронова ефективност. Характеризира се с това, че е един от най-леките анаболни стероиди, в сравнение с другите такива препарати.

Пригоден е за насърчаване на растежа, плътността и качеството на мускулната тъкан без значителните странични ефекти, присъщи за повечето анаболни стероиди. В анализи, милиграм от препарата показва шест пъти по-висока анаболна активност от тестостерона като същевременно има значително по-малка андрогенност.

Този стероид е един от любимите в диетата на културисти и лекоатлети, които се стремят към чиста и качествена мускулна тъкан без мазнини или задържане на вода. Четете още информация за оксандролона в SH | Спортни храни

Допълнителна информация

Тегло 0.2 kg
Размери 5 × 5 × 8 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Oxandrolone TN“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X